Antena 3 CNN Actualitate Claudiu Săftoiu: Preşedintele are încredere în Mihai Răzvan Ungureanu. Oana Stancu: Are încredere într-un trădător?

Claudiu Săftoiu: Preşedintele are încredere în Mihai Răzvan Ungureanu. Oana Stancu: Are încredere într-un trădător?

Claudiu Săftoiu: Preşedintele are încredere în Mihai Răzvan Ungureanu. Oana Stancu: Are încredere într-un trădător?
28 Iun 2015   •   21:04

Fostul şef al SIE, liberalul Claudiu Săftoiu, a criticat vehement guvernarea Ponta, duminică, la "Punctul de Întâlnire". Acesta a reproşat că nu este atât de performantă cum se afirmă şi că există multe probleme. Claudiu Săftoiu a spus şi că nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE vine din "încrederea" pe care o are Klaus Iohannis în acesta.

"Este necesar ca Victor Ponta să plece de la Guvern. Guvernarea nu este una triumfală. Acest excedent bugetar este fals, dacă vreţi pleacă de la tăierea investiţiilor. Firmele private au rămas neplătite. Mai mult, vorbim despre o rată a şomajului despre care nu s-a mai vorbit până acum" a spus Claudiu Săftoiu.

Realizatorul Antena 3, Oana Stancu, i-a răspuns lui Claudiu Săftoiu: "Să nu uite că este la Antena 3, în faţa unui public avizat şi informat. Cu prietenie aş spune că nu e bine să vorbească de investiţii. Guvernarea celor care sunt acum în PNL a însemnat jaf şi bătaie de joc...MRU a spus că promisiunea pentru ţară este Traian Băsescu. Când s-a răzgândit? Cum poate avea cineva încredere în acest personaj, eu tot mai sper că preşedintele va ieşi din această situaţie. Domnia sa are încredere într-un trădător de ţară?" a întrebat Oana Stancu.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close