Antena 3 CNN Actualitate Copilul lui Cristian Cioacă va face parte din procesul uciderii Elodiei

Copilul lui Cristian Cioacă va face parte din procesul uciderii Elodiei

Copilul lui Cristian Cioacă va face parte din procesul uciderii Elodiei
de N.B.    |    14 Mar 2013   •   20:11

Poliţistul Cristian Cioacă primeşte o nouă lovitură. Propriul copil va fi parte în procesul în care este cercetat pentru omor. Pentru că este minor, magistraţii au desemnat deja un avocat care să-l reprezinte, ca şi curator.

Tabloul familiei perfecte nu mai convinge acum pe nimeni. Copilul lui Cioacă va avea şi el un cuvânt de spus în procesul în care poliţistul este acuzat că şi-a omorât soţia. Decizia a fost luată în urma cererii procurorilor, iar "Dumnezeii" lui Cioacă, cum i-a numit pe judecători la ultimul proces, au decis ca băiatul să fie reprezentat în instanţă, printr-un curator. Cioacă a primit vestea, în puşcărie pentru că nu a fost citat la proces.

Sora lui Cioacă, Ana-Maria Ene cea care-l are în custodie pe copil a cerut să fie ea cea care luptă pentru drepturile lui. A adus în sprijin şi o hârtie a Protecţiei Copilului din cadrul Primăriei Piteşti care a făcut aceeaşi recomandare.

Familia Ghinescu a pus altă variantă pe masa judecătorilor. Să fie curator pentru copil, o prietenă de-a Elodiei. Judecătorii din Piteşti au ales calea de mijloc. Au decis, prin tragere la sorţi ca interesele copilului să fie reprezentate de un avocat. Acesta ar putea să-i ceară daune lui Cioacă, în numele fiului dacă se va dovedi că poliţistul i-a omorât mama.

×
Subiecte în articol: crima proces
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close