Antena 3 CNN Actualitate Crin Antonescu: "Copilul acesta a murit într-un mod atât de îngrozitor din cauza oamenilor, nu din cauza câinilor"

Crin Antonescu: "Copilul acesta a murit într-un mod atât de îngrozitor din cauza oamenilor, nu din cauza câinilor"

Crin Antonescu: "Copilul acesta a murit într-un mod atât de îngrozitor din cauza oamenilor, nu din cauza câinilor"
Sursa foto: Foto: www.flickr.com
05 Sep 2013   •   12:37
Crin Antonescu a comentat problema câinilor maidanezi, spunând că s-a ajuns în situaţia în care eutanasierea pare a fi singura cale de rezolvare a situaţiei. Preşedintele Senatului a precizat că băieţelul ucis de maidanezi "a murit din cauza oamenilor, şi nu din cauza câinilor".

"Principial, eu nu sunt pentru eutanasiere, dar în situaţia practică, mă tem că nu avem cum să rezolvăm această problemă, nu avem logistica, fondurile, pentru că s-au pierdut atâţia ani, pentru că ea se putea rezolva. Acum, mă tem că suntem siliţi să recurgem şi la eutanasiere, cu durere în suflet", a afirmat Antonescu, citat de Mediafax.

Preşedintele Senatului a mai spus că băieţelul ucis de o haită de maidanezi într-un parc din Capitală "a murit din cauza oamenilor, şi nu din cauza câinilor".

"Această tragedie - copilul acesta a murit într-un mod atât de îngrozitor din cauza oamenilor, nu din cauza câinilor", a adăugat liderul PNL.

Crin Antonescu: Problema câinilor maidanezi nu ţine de legislaţie. Dacă vrei să-i ucizi, trebuie să-i prinzi

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close