Antena 3 CNN Actualitate Cum a ajuns să arate această AVOCATĂ din Alba Iulia, după ce medicul estetician i-a injectat VENIN de viperă în faţă. Transformarea e tulburătoare

Cum a ajuns să arate această AVOCATĂ din Alba Iulia, după ce medicul estetician i-a injectat VENIN de viperă în faţă. Transformarea e tulburătoare

Cum a ajuns să arate această AVOCATĂ din Alba Iulia, după ce medicul estetician i-a injectat VENIN de viperă în faţă. Transformarea e tulburătoare
de O.P.    |    29 Ian 2015   •   05:52

O avocată din Alba Iulia a fost desfigurată de un chirurg plastician. Femeia spune că în loc să-i injecteze botox, medicul i-a administrat o substanţă chinezească cu venin de viperă care i-a deformat faţa.

De aici a ajuns la urgenţe şi a urmat tratamente costisitoare. Acum, la aproape 2 ani de la incident, femeia îşi poate mişca doar 70% dintre muşchii feţei. 



L-a dat în judecată pe medic însă acesta nu a fost nici acum judecat.

Femeia a mers la cabinetul medicului pentru a îi fi injectat botox. Aceasta spune că doctorul i-a propus o substanţă nouă ale cărei efecte aveau să dureze mai mult, iar ea a acceptat-o.

După doar câteva minute în timp ce era în maşină în drum spre casă, femeii i s-a făcut rău şi a ajuns la urgenţe cu faţa desfigurată.

Medicul spune însă că i-a administrat substanţa corectă.

Avocata se luptă acum să repare greşeala medicului. A făcut mai multe tratamente şi acum îşi poate misca muşchii feţei în proporţie de 70%. Ea spune că nu se va opri până nu i se va face dreptate.

×
Subiecte în articol: botox
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close