Antena 3 CNN Actualitate Cum se întinde setea de bani. NUMELE care au ajutat-o pe Udrea să sece România cu MILIOANE de euro

Cum se întinde setea de bani. NUMELE care au ajutat-o pe Udrea să sece România cu MILIOANE de euro

Cum se întinde setea de bani. NUMELE care au ajutat-o pe Udrea să sece România cu MILIOANE de euro
de O.P.    |    11 Feb 2015   •   06:07

Antena 3 a dezvăluit în nenumărate rânduri legătura dintre Elena Udrea şi samsarii imobiliari. Gheorghe Stelian, Dinu Pescariu şi Alexandru Faur apar în dosare grele ale procurorilor DNA.

Gheorghe Stelian este bun prieten cu Dinu Pescariu, dar şi cu Dorin Cocoş, iar Alexandru Faur a fost folosit ca paravan pentru preluarea creanţei aferente creditului de 3,26 milioane de euro, contractat de Elena Udrea.

Totul pleacă de la afaceristul Dinu Pescariu, unul dintre cei acuzaţi că a luat mită în acest dosar. Dinu Pescariu a plătit 2,5 milioane de euro către un alt om de afaceri, Gheorghe Stelian. Acesta din urmă este cunoscut drept apropiat al lui Dorin Cocoş. De altfel, cei doi au dezvoltat împreună mai multe proiecte imobiliare. În cursul anului 2010, Alexandru Faur, persoană din anturajul lui Gheorghe Stelian a preluat creanţa aferentă creditului de 3,26 milioane de euro, contractat de Elena Udrea. Este vorba despre acel credit care nu o lăsa pe Udrea să doarmă.

Alexandru Faur, cel care a salvat-o pe Elena Udrea de credit, a dispărut pur şi simplu din peisaj. Faur era angajat la vremea aceea într-un magazin de lux de pe Calea Victoriei deţinut de iubita lui Puiu Popoviciu. De altfel, Elena Udrea a refuzat constant să vorbească despre binefăcătorul ei.

Gheorghe Stelian, numitorul comun în relaţia Alexandru Faur - Elena Udrea, este cel de la care Udrea a cumparat terenul din strada Frederic Chopin. Gheorghe Stelian a preluat drepturile litigioase pentru acest teren de la mostenitoarea lui de drept, Irina Raicoviceanu, lasand-o pe varstnica doamna cu 10.000 de euro, in timp ce el a vandut terenul Elenei Udrea pentru 900.000 de euro.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Udrea spalare de bani
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close