Antena 3 CNN Actualitate Dan Nica: Mama Robertei Anastase are afaceri ilegale cu Poşta Română. Preşedintele Camerei Deputaţilor neagă acuzaţiile

Dan Nica: Mama Robertei Anastase are afaceri ilegale cu Poşta Română. Preşedintele Camerei Deputaţilor neagă acuzaţiile

Dan Nica: Mama Robertei Anastase are afaceri ilegale cu Poşta Română. Preşedintele Camerei Deputaţilor neagă acuzaţiile
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    31 Mai 2012   •   15:22

Ministrul Comunicaţiilor, Dan Nica, a susţinut, joi, o conferinţa de presă pe tema restructurării şi modernizării Poştei Române.

Ministrul a declarat că Poşta Română se confruntă cu o situaţie de o gravitate fără precedent şi care, fără intervenţia Guvernului, ar fi putut însemna intrarea companiei în faliment.

În cadrul conferinţei de presă, ministrul Comunicaţiilor a afirmat că Poşta Română va intra în regim accelerat de atragere a unui investitor privat.

Dan Nica acuză afacerile de la Poşta Română. Potrivit acestuia, mama Robertei Anastase are afaceri ilegale cu Poşta.



Premierul Victor Ponta a declarat, că datoriile Poştei Române către alte instituţii ale statului vor fi reeşalonate la plată. Potrivit premierului, această măsură a fost aprobată de Guvern pentru a evita intrarea companiei în insolvenţă, din cauza managementului defectuos exercitat până în prezent.

Potrivit şefului Guvernului,
fosta conducere a Poştei Române, cu asistenţa juridică a unui avocat-politician "cunoscut colegilor din PNL", a pierdut toate procesele aflate pe rolul instanţelor, prin neprezentare, şi are de plătit amenzi de 103 milioane lei la Consiliul Concurenţei, înregistrând în acelaşi timp datorii de 110 milioane lei către ANAF.


×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close