Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri despre întâlnirile între Dan Voiculescu şi Traian Băsescu

Dezvăluiri despre întâlnirile între Dan Voiculescu şi Traian Băsescu

Dezvăluiri despre întâlnirile între Dan Voiculescu şi Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Sep 2014   •   15:22
Dan Voiculescu rememorează puţinele întâlniri pe care le-a avut cu Traian Băsescu de-a lungul timpului. I-a refuzat de fiecare dată propunerile, mai puţin atunci când serveau interesului naţional. Frustarea lui Băsescu de a nu obţine ce şi-a dorit s-a transformat apoi în atacuri la adresa lui Dan Voiculescu, la apariţia dosarului de la CNAS şi într-un final la dosarul Telepatia.

Prima întâlnire între Dan Voiculescu şi Traian Băsescu a avut loc în urmă cu 14 ani, când acesta din urmă candida la Primăria Capitalei. Întâlnirea a fost intermediată de George Copos şi a avut loc într-un hotel din capitală.

"Am întâlnit un om slugarnic, care a început să mă roage, punându-şi cenuşă în cap, să trec cu vederea o exprimare nepotrivită la adresa mea. Îl interesa ce ar trebui să facă pentru ca trustul de presă fondat de mine să-l mediatizeze intens, într-un mod pozitiv, să nu-l mai critice - cu alte cuvinte, să-i fie obedient. I-am replicat că nu poate şi nu trebuie să faca nimic pentru că, în calitate de candidat, va fi cu siguranţă în atenţia presei. Îmi amintesc că, ulterior, m-a sunat, de câteva ori, cu diferite cerinţe referitoare la apariţiile sale la TV. Se ruga frumos de mine, ruşinos de frumos", povesteşte Dan Voiculescu.


×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu dosarul telepatia
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close