Antena 3 CNN Actualitate Doi austrieci, prinşi cu substanţe "de culoare verde-oliv" la meciul Gaz Metan Mediaş - Austria Viena

Doi austrieci, prinşi cu substanţe "de culoare verde-oliv" la meciul Gaz Metan Mediaş - Austria Viena

Doi austrieci, prinşi cu substanţe "de culoare verde-oliv" la meciul Gaz Metan Mediaş - Austria Viena
Sursa foto: Foto: emcdda.europa.eu
26 Aug 2011   •   10:21

Doi austrieci care au vrut să intre, joi seară, la meciul Gaz Metan Mediaş - Austria Viena din cadrul Ligii Europa au fost prinşi de jandarmi cu plicuri cu substanţe suspecte, "de culoare verde-oliv", informează Mediafax.
   
Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, cele două persoane au fost predate lucrătorilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Cluj pentru continuarea cercetărilor.
   
"Joi, în jurul orei 18.30, în momentul în care se făcea controlul corporal pentru accesul pe stadionul Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca la meciul de fotbal dintre echipele Gaz Metan Mediaş şi  Austria Viena, din cadrul play-off-ului Europa League, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au depistat doi bărbaţi de cetăţenie austriacă, fiecare având asupra sa câte un pliculeţ cu substanţă organică vegetală de culoare verde-oliv. Cele două persoane depistate cu substanţe suspecte au fost predate lucrătorilor din cadrul BCCO pentru continuarea cercetărilor", se arată în documentul citat.
   
Şeful BCCO Cluj, Horea Oltean, a declarat, vineri, că substanţele deţinute de cei doi austrieci au fost date spre analiză.
   
Echipa Gaz Metan Mediaş a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, deşi a învins, joi, la Cluj-Napoca, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia austriacă Austria Viena, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei, românii pierzând însă în tur cu 1-3.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Elena Lasconi și-a anunțat candidatura la șefia USR și la prezidențiale
x close