Antena 3 CNN Actualitate Doi şefi de la CNADNR au fost sancţionaţi, după producerea unor accidente în lanţ din cauza poleiului

Doi şefi de la CNADNR au fost sancţionaţi, după producerea unor accidente în lanţ din cauza poleiului

Doi şefi de la CNADNR au fost sancţionaţi, după producerea unor accidente în lanţ din cauza poleiului
Sursa foto: Foto: www.sentex.net
11 Ian 2015   •   14:23
Doi şefi de la drumuri din judeţul Braşov au fost sancţionaţi, după ce ieri au avut loc mai multe accidente în lanţ între Ghimbav şi Codlea din cauza stratului gros de polei de pe şosea.

CNADNR îi acuza pe
şeful Secţiei Drumuri Naţionale Braşov şi şeful Districtului Valea Homorod că nu au intervenit cu materiale derapante pe şosea, lucru care a dus la răsturnarea autobuzului.

"Urmare cercetărilor disciplinare din ziua de 10 ianuarie 2015, efectuate la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov din dispoziţia directorului general al CNADNR, ing. Narcis Neaga, s-a constatat că, pentru lipsa acţiunii preventive şi constante cu material antiderapant, specifică sezonului de iarnă, se fac vinovaţi şeful Secţiei Drumuri Naţionale Braşov, Nicolae Bădescu şi şeful Districtului Valea Homorod (şef district cu preluare de atribuţii) Anca Ciolan. În perioada imediat următoare, persoanele menţionate vor fi sancţionate disciplinar", arată Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), într-un comunicat de presă.




×
Subiecte în articol: polei CNADNR
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close