Antena 3 CNN Actualitate Alina Bica şi Dorin Cocoş, în arest la domiciliu. Fosta şefă a DIICOT, eliberată din penitenciar. "Sunt o femeie de succes în continuare"

Alina Bica şi Dorin Cocoş, în arest la domiciliu. Fosta şefă a DIICOT, eliberată din penitenciar. "Sunt o femeie de succes în continuare"

Alina Bica şi Dorin Cocoş, în arest la domiciliu. Fosta şefă a DIICOT, eliberată din penitenciar. "Sunt o femeie de succes în continuare"
de M.Z.    |    21 Apr 2015   •   18:51
UPDATE - Dorin Cocoş a părăsit Arestul central al Poliţiei Capitalei, unde se află din 29 octombrie.

UPDATE -
Alina Bica a fost eliberată din Penitenciarul Târgşor.  La ieşirea din închisoare, Bica a declarat că are încredere în justiţie şi că este "o femeie de succes în continuare".

"Aş dori doar să mulţumesc acelor puţini oameni care au avut şi nobleţea sufletească, şi profesionalismul necesar să îmi acorde prezumţia de nevinovăţie şi să nu vorbească tot felul de lucruri necunoscute şi neadevărate la televizor. Iar mai departe, ne vedem în sala de judecată şi poate cineva o să mă audă şi pe mine", a declarat fosta şefă DIICOT jurnaliştilor care o aşteptau la poarta penitenciarului.
   
Bica a mai spus că are încredere în justiţie şi că nu are ce să-şi reproşeze.
   
"Eu chiar am încredere în sistemul de justiţie. Chiar am. Am avut tot timpul", a spus Alina Bica, râzând.
   
Întrebată dacă are ceva să-şi reproşeze, ea a răspuns: "Să-mi reproşez? N-am ce să-mi reproşez". De asemenea, ea i-a spus unui jurnalist: "Sunt o femeie de succes în continuare".  Bica a mai declarat că a fost "plăcut surprinsă de ceea ce a găsit" la Penitenciarul de la Târgşor în ceea ce priveşte modul de organizare, regulile din interior şi profesionalismul angajaţilor.
   
Bica a mai spus că "poţi să pleci din puşcărie fără denunţuri" şi că denunţurile nu fac parte din "lumea" sa.

×
Subiecte în articol: Dorin Cocos Alina Bica
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close