Antena 3 CNN Actualitate Două profesoare din Vaslui au transformat cancelaria şcolii în ring de box, din cauza unei datorii

Două profesoare din Vaslui au transformat cancelaria şcolii în ring de box, din cauza unei datorii

Două profesoare din Vaslui au transformat cancelaria şcolii în ring de box, din cauza unei datorii
22 Oct 2014   •   07:25

Două profesoare din Vaslui s-au luat la palme în cancelaria şcolii pentru o datorie a soţilor lor. Conflictul a izbucnit pe coridoare, sub privirile elevilor, apoi femeile s-au retras în cancelarie pentru a continua scandalul. O altă profesoară a intervenit şi a reuşit să le despartă.

Una dintre profesoarele bătăuşe a depus plângere la poliţie, iar cealaltă s-a ales cu dosar penal.

Colegii celor doi dascali spun că neînţelegerile dintre ele sunt mai vechi. Una dintre profesoare este soţia primarului din comună. Edilul l-ar fi angajat pe soţul celeilalte ca paznic şi nu l-ar fi plătit timp de mai multe luni. Femeia i-a reproşat în repetate rânduri acest lucru colegei ei, până a devenit violentă. Incidentul a ajuns la Inspectorat.

"Acest fapt este regretabil, noi nu suntem de acord cu asemenea evenimente", a declarat prof. Narcis Aprodu, inspector general adjunct Vaslui.

Soţia primarului din comuna vasluiană a depus plângere la poliţie în urma acestui incident.

Inspectoratul şcolar a format o comisie de anchetă în acest caz. Profesoara violenta riscă o penalizare cu 10% din salariu sau chiar desfacerea contractului de muncă.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close