Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei BBC, Washington Post, Fox News, ABC News, The Guardian - doar câteva din marile site-uri internaţionale care au titrat RECORDUL celui mai mare steag din lume

BBC, Washington Post, Fox News, ABC News, The Guardian - doar câteva din marile site-uri internaţionale care au titrat RECORDUL celui mai mare steag din lume

BBC, Washington Post, Fox News, ABC News, The Guardian - doar câteva din marile site-uri internaţionale care au titrat RECORDUL celui mai mare steag din lume
Sursa foto: Foto: © POOL/Bogdan Cristel/Reuters/INTACT IMAGES
de O.P.    |    28 Mai 2013   •   05:54

Vestea recordului stabilit pe Aerodromul de la Clinceni a făcut înconjurul lumii. Presa internaţională a anunţat că în România s-a măsurat cel mai mare steag din lume.

ANTENA 3 a dus ROMÂNIA ÎN CARTEA RECORDURILOR. Aici puteţi vedea TOATE evenimentele de pe 27 Mai 2013

BBC anunţă că România a intrat în Cartea Recordurilor, cu un steag gigantic. 200 de oameni au desfăşurat pe aerodromul de la Clinceni steagul despre care GUINESS WORLD RECORDS spune că e cel mai mare făcut vreodată, spune postul britanic pe pagina sa online.

Ziarul The Guardian anunţă că recordul a fost confirmat de oficialii GUINESS WORLD RECORDS. Cel mai mare steag din lume acoperă un câmp din România, titrează şi The Independent, care a postat în articol şi o fotografie a drapelului, făcută la înălţime.

Peste Ocean, în Statele Unite, ziarul Washington Post vorbeşte, de asemenea, despre recordul mondial stabilit pe aerodromul de la Clinceni.

Ştirea a fost transmisă şi de paginile web ale posturilor ABC News şi Fox News. New Jersey Herald, Global Post, Seattle Times sau Boston Herald au scris, de asemenea, despre steagul românesc de Cartea Recordurilor.

În Canada, Vancouver Sun spune că România a desfăşurat cel mai mare steag şi a intrat în GUINESS WORLD RECORDS. Ştirea despre steagul uriaş a fost transmisă şi în Australia, de Telegraph şi Herald Sun.

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close