Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Drapelul României a fost ridicat şi în Cetatea Poenari. România va ajunge în Cartea Recordurilor, pe 27 Mai

Drapelul României a fost ridicat şi în Cetatea Poenari. România va ajunge în Cartea Recordurilor, pe 27 Mai

Drapelul României a fost ridicat şi în Cetatea Poenari. România va ajunge în Cartea Recordurilor, pe 27 Mai
de O.P.    |    22 Mai 2013   •   06:32

Peste câteva zile România va intra în Cartea Recordurilor.  Pe 27 mai, Antena 3 şi fabricadesteaguri.eu oferă un cadou românilor: cel mai mare steag din lume. Până atunci, continuăm demersul de a pune drapelul tricolor la locul lui.

Rând pe rând, vedetele Antenei 3 au vizitat câteva cetăţi unde, împreună cu oamenii locului, au ridicat drapelul pe cel mai înalt punct.

Dana Grecu a fost în Cetatea Poenari.

În 27 mai 1600 a avut loc prima unire a celor trei Ţări Române sub domnia lui Mihai Viteazul. În 27 mai 2013 Antena 3 şi fabricadesteaguri.eu oferă românilor un cadou: cel mai mare steag naţional din lume.

Uriaşul drapel are o lungime de 330 de metri, o lăţime de 220 de metri şi cântăreşte 5 tone.


Steagul va fi desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Evenimentul va fi realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky şi Caroli.


Cu origini româneşti, Rompetrol are o tradiţie de peste 40 de ani în industria petrolului, diversificându-şi activităţile şi operatiunile în rafinare şi petrochimie, retail, trading şi servicii industriale. Aceasta sustine astfel imaginea si prezenta Romaniei in 13 tari, raspandite peste 3 mari - Marea Neagra, Marea Caspica si Mediterana, dar si trei continente - Europa, Africa si Asia.
In prezent, Grupul Rompetrol este detinut integral de KazMunayGas – compania nationala de petrol si gaze din Kazakhstan.


Caroli, brandul românesc autentic al liderului pe piața de mezeluri din România, se alătură initiativei Antena 3 de a înscrie drapelul României în recordurile lumii omologate de GUINNESS WORLD RECORDS™.

De asemenea, în ziua cea mare, Antena 3 va avea un studio de televiziune aflat la 50 de metri înălţime, primul studio de acest fel din lume, folosind conceptul revoluţionar Dinner in the sky.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close