Antena 3 CNN Campanii Ei sunt Romania Tragedia unei vieţi de iubire. Românca ce a impresionat SUA până la lacrimi. Visul american i-a închis ochii pentru totdeauna

Tragedia unei vieţi de iubire. Românca ce a impresionat SUA până la lacrimi. Visul american i-a închis ochii pentru totdeauna

Tragedia unei vieţi de iubire. Românca ce a impresionat SUA până la lacrimi. Visul american i-a închis ochii pentru totdeauna
Sursa foto: Foto: Facebook
de O.P.    |    29 Feb 2012   •   10:23
Ioana Hociotă este o româncă ce a purtat cu cinste naţionalitatea ei în SUA. Pasionată, plină de viaţă, mereu zâmbitoare, Ioana a fost un exemplu demn de urmat, pe care moartea l-a retezat însă prea devreme.

Alpinismul era marea ei pasiune. Vreme de 5 ani a urcat pe Marele Canion. Era locul care îi oferea libertate, era locul în care putea să respire cu adevărat, unde nicio problemă cu era prea mare, unde stătea faţă în faţă cu Creatorul ei. Însă iubirea pentru Marele Canion i-a închis ochii pentru totdeauna.

În urma unui tragic accident, petrecut în timp ce escalada cei mai mari munţi ai Canionului, Ioana Hociotă a murit la 24 de ani şi o lună. Mult prea devreme pentru câte avea de oferit.

Povestea ei i-a impresionat pe americani, iar pentru noi ar trebui să fie un exemplu.

Prietena Ioanei, Roxana Adam, ne-a semnalat povestea tragică a tinerei pe adresa de email [email protected]:



"Numele ei este Ioana Hociota si a plecat dintre noi la varsta de 24 de ani si o luna. O varsta mult prea frageda si mult prea devreme, asa cum spun prietenii, pentru un om care a inspirat viata fiecarei persoane pe care a cunoscut-o. De origine constanteanca, a locuit in Constanta, iar mai tarziu in clasele generale, in Eforie Sud, unde am si cunoscut-o si am devenit bune prietene. Viata ne-a purtat pe strazi diferite, astfel la cativa ani de cand ne-am cunoscut se muta in Arizona impreuna cu parintii si sora sa. Sa triasca “visul american” pe care l-a trait timp de aproximativ 10 ani pana cand tocmai acest vis i-a luat viata.

Ioana este exemplul romanilor model, inspiratie pentru toti cei care au cunoscut-o, zambet, ambitie, forta si cea mai mandra de nationalitatea ei. A iubit viata, libertatea si adrenalina. Se pare ca a iubit mult prea mult Marele Canion ale carui trasee le-a tot strabatut in ultimii 5 ani, devenind o experta certificata in a escalada Marele Canion. O iubire fata de natura si de lucruri frumoase, cunoscuta de catre toti “oameni  Marelui Canion”, o pierdere regretata de sute de persoane in a caror amintire zambetul ei va ramane etern!
 
Daca tragicul accident nu ar fi avut loc, Ioana ar fi devenit a 16 persoana care a strabatut traseul cel mai lung si dificil din Marele Canion si in acelasi timp si cea mai tanara femeie din istorie care sa fi facut asta!
 
A sfarsit la nici un an de cand a primit diplome in Matematica si Biologie si la cateva luni de la nunta sa".

×
Subiecte în articol: alpinism
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close