Antena 3 CNN Actualitate Fiul şefului vămii de la Porţile de Fier I, arestat pentru 29 de zile. El a tras cu o puşcă în mai multe maşini

Fiul şefului vămii de la Porţile de Fier I, arestat pentru 29 de zile. El a tras cu o puşcă în mai multe maşini

Fiul şefului vămii de la Porţile de Fier I, arestat pentru 29 de zile. El a tras cu o puşcă în mai multe maşini
Sursa foto: Foto: legaljuice.com
de M.Z.    |    04 Ian 2012   •   14:41

Fiul şefului vămii de la Porţile de Fier I a fost arestat, miercuri, pentru 29 de zile. El este acuzat că a tras cu o puşcă în mai multe maşini şi a spart geamurile unui apartament.

Marţi, tânărul care a tras cu o puşcă de vânătoare în patru autoturisme a fost reţinut pentru 24 de ore.

Tânărul de 23 de ani a luat puşca de vânătoare a tatălui său şi a ciuruit mai multe autoturisme. Fiul şefului vămii Porţile de Fier I a tras nu mai puţin de 16 focuri de armă.

Nimeni nu ştie deocamdată ce l-a determinat pe tânăr să tragă cu arma în maşinile din faţa blocului. Cert este că nu a fost prima dată.

Poliţiştii au descins la faţa locului, după ce proprietarul uneia dintre maşini a reclamat incidentul la secţie.

"Se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de armă letală fără drept, precum şi pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de distrugere", a declarat procuror Iulian Odina, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin.

În noaptea de anul nou, fiul şefului vămii Porţile de Fier I a tras cu o armă în patru maşini. Două dintre autoturisme erau parcate pe trotuar, iar celelalte două se aflau în trafic.

Proprietarii maşinilor avariate au cerut Parchetului să intre cu mandat în casa suspectului şi să ridice arma. Parchetul a refuzat însă să elibereze mandat de percheziţie.

×
Subiecte în articol: arestat arma masini autoturisme
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close