Antena 3 CNN Actualitate INCENDIUL PUTERNIC din Drumul Taberei a fost stins. Pompierii încă sunt prezenţi la faţa locului

INCENDIUL PUTERNIC din Drumul Taberei a fost stins. Pompierii încă sunt prezenţi la faţa locului

INCENDIUL PUTERNIC din Drumul Taberei a fost stins. Pompierii încă sunt prezenţi la faţa locului
Sursa foto: Foto: Antena 3
14 Sep 2012   •   20:12
UPDATE 21:30 - Incendiul izbucnit vineri seară din cauza avarierii unei conducte de gaz din Drumul Taberei, de către un muncitor care lucra la linia de metrou, a fost stins, zona fiind izolată şi sub supraveghere. La faţa locului se află echipaje ale Distrigaz, poliţiei şi pompierilor.
   
Zecile de oameni adunaţi în stradă, în zona incendiului au fost evacuaţi, spunându-li-se că există riscul să se fi format pungi de caz şi să se producă o explozie.

UPDATE 20:45 - Ingineri de gaze afirmă că în Drumul Taberei nu a fost spartă conducta principală, ci una secundară care face legătura cu strada Romancierilor, informează Mediafax. Reprezentanţii autorităţilor au oprit alimentarea, însă trebuie închise 13 vane.
   
Principala vană este la Piaţa Moghioroş, care a fost oprită la scurt timp după izbucnirea incendiului.
   
Inspectorul general al Inspectoratului Teritorial de Muncă, Constantin Bujor, a declarat că o echipă a ITM a fost trimisă în zonă pentru a face investigaţii cu privire la acest accident.



O conductă de gaze din staţia Romancierilor, din Drumul Taberei, a luat foc, vineri seara, în timpul lucrărilor de la Metrou, informează Mediafax. Scurgerea de gaze a fost anunţată la 112, iar mai multe echipaje de pompieri se află la faţa locului pentru a stinge flacăra care are o înălţime de 25 de metri.

Un muncitor ar fi provocat o fisură în conducta de gaz, astfel că firma de construcţii care execută lucrări pe tronsonul Pantelimon-Drumul Taberei a apelat serviciile de intervenţie.
   
În timp ce era supravegheată zona, s-a aprins o flacără înaltă de zeci de metri.
   
Alimentarea cu gaz în zonă a fost întreruptă, însă pe conductă a rămas gaz, astfel că, până la transmiterea acestei ştiri, flacăra nu fusese stinsă.
   
Potrivit companiei Distrigaz Sud Reţele, este vorba de o avarie cauzată de firma care execută lucrări la metrou din Drumul Taberei.
   
O echipă de intervenţie a companiei a ajuns în zonă pentru remedierea situaţiei. De asemenea, două echipaje de pompieri se află în zonă pentru intervenţii.
   
Traficul rutier a fost deviat, izolându-se perimetrul Romancierilor-Valea Ialomiţei.

Dacă aveţi imagini de la faţa locului, le puteţi trimite pe [email protected].




×
Subiecte în articol: incendiu Drumul Taberei
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close