Antena 3 CNN Actualitate Ipoteză-şoc în cazul elevului ucis lângă şcoală. Ce spune familia victimei despre crimă

Ipoteză-şoc în cazul elevului ucis lângă şcoală. Ce spune familia victimei despre crimă

Ipoteză-şoc în cazul elevului ucis lângă şcoală. Ce spune familia victimei despre crimă
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    19 Feb 2013   •   18:46

Ipoteză-şoc în cazul elevului ucis ieri la Târgovişte. Familia băiatului susţine că autorul moral al crimei ar fi chiar un coleg de clasă al victimei, iar totul ar fi fost din dragoste pentru o fată.

"Zice că şi pe Facebook, pe internet, se ameninţau pentru o fată. Şi l-ar fi ameninţat. Mi-a spus copilul duminică", povesteşte bunicul victimei.

Criminalul nu recunoaşte această variantă. Agresorul a fost suspus astăzi unui examen medico-legal, după ce a susţinut că a acţionat în legitimă apărare. Cu toate acestea, judecătorii l-au arestat preventiv.

Agresorul a fost sarcastic faţă de jurnalişti, iar în faţa anchetatorilor a pozat în victimă. Poliţiştilor le-a spus că totul a fost din cauza unui conflict pueril iscat pe stradă.

Crimnalul a povestit că a aruncat cuţitul în râul Ialomiţa, iar anchetatorii au fost acolo pentru efectuarea unei reconstituiri. În tot acest timp, el ducea de nas pe toată lumea. Arma crimei a fost găsită chiar în casa lui, în localitatea Răzvad.

Ucigaşul este însă un cunoscut al poliţiştilor. Anul trecut a avut dosar penal pentru furt şi conducere fără permis, dar instanţa l-a eliberat. Era un individ periculos, spun vecinii.


Tânărul de 18 ani din Târgovişte, reţinut după ce a înjunghiat mortal în gât un elev de 15 ani, a fost arestat
preventiv marţi, pentru omor calificat.

Iulian Vlad, suspectat că l-a înjunghiat în gât pe Alexandru Andrei Ş, elev în clasa a IX-a la Colegiul Economic "Ion Ghica" din Târgovişte, a recunoscut iniţial fapta în faţa anchetatorilor, însă ulterior a susţinut că el însuşi este o victimă şi că băiatul înjunghiat mortal a fost primul care a agresat.

Luni seară, anchetatorii au găsit cuţitul cu care tânărul l-a înjunghiat în gât pe elevul de 15 ani, arma albă fiind descoperită la locuinţa suspectului, din localitatea Răzvad, şi nu la locul indicat iniţial de către acesta procurorului de caz şi poliţiştilor, şi anume o zonă de pe un pod peste râul Ialomiţa.

Primele imagini cu principalul suspect în cazul uciderii elevului din Târgovişte

Un elev de clasa a IX-a de la Colegiul Economic "Ion Ghica" din Târgovişte a fost înjunghiat la gât, luni, în apropierea unităţii de învăţământ, adolescentul fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, unde a decedat.





×
Subiecte în articol: Targoviste şcoală
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close