Antena 3 CNN Actualitate Măcel penal între băsişti. Radu Tudor: Arestul e cea mai bună lecitină

Măcel penal între băsişti. Radu Tudor: Arestul e cea mai bună lecitină

Măcel penal între băsişti. Radu Tudor: Arestul e cea mai bună lecitină
27 Ian 2015   •   20:01

Este măcel penal între băsişti. Cele câteva săptămâni petrecute de fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, în arest preventiv au fost de ajuns pentru ca procurorii să afle cum funcţiona reţeaua şpagilor şi a banilor de campanie în partidul care l-a făcut şi susţinut preşedinte pe Băsescu.

În cazul în care Gabriel Sandu are dreptate, procurorii ar trebui să-i salte pe toţi: de la Băsescu, la Udrea, la şefii PDL.

Denunţul este absolut revoltător. Sandu arăta cum se palmau banii de campanie, care erau oamenii de legătura pentru off-shore-uri. Milioane de euro, bani din afaceri dubioase care, odată daţi pentru partid, se recuperau din bani publici.

„Ceea ce vedem noi aici este o schemă de crimă organizată, de tip mafiot, ceea ce descrie Gabriel Sandu”, a comentat Radu Tudor, în emisiunea La Ordinea Zilei de la Antena 3.

Dacă Gabriel Sandu are dovezi pentru ceea ce a spus, dacă practica DNA de astăzi de a învinui oameni doar pe baza unor declaraţii, doar pe baza unor mărturii, rămâne la fel, pe baza declaraţiei lui Gabriel Sandu intră direct la închisoare Traian Băsescu, Elena Udrea şi toată conducerea PDL din 2009, a precizat jurnalistul.

„Arestul e cea mai bună bună lecitină”, a mai spus Radu Tudor.

Citiţi şi:


Gabriel Sandu, noi mărturii la DNA despre şpaga din PDL: Campania lui Băsescu, finanţată din bani publici


×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Dana Grecu Gabriel Sandu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close