Antena 3 CNN Actualitate Maşina luată de viitură în judeţul Argeş a fost găsită

Maşina luată de viitură în judeţul Argeş a fost găsită

Maşina luată de viitură în judeţul Argeş a fost găsită
de M.T.    |    29 Iul 2014   •   23:14
Update 23:29 - După căutări amănunţite, maşina luată de viitură în judeţul Argeş a fost găsită.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Raed Arafat a declarat că în autoturism se găsea o singură persoană, care este în afara oricărui pericol.

„O persoană din maşină s-a salvat prinzându-se de un copac, iar forţele ISU au reuşit să salveze persoana respectivă, care a confirmat că nu mai era altcineva în maşină. Considerăm misiune încheiată cu succes”, a spus Arafat.


Ştire iniţială:


Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a anunţat, marţi seară, că o maşină cu pasageri a fost luată de viitură în judeţul Argeş, în prezent acţiunea de salvare fiind în plină desfăşurare.

El a precizat că viitura s-a produs în judeţul Argeş, la intrarea pe autostradă, în zona localităţii Căteasca, unde o maşină cu pasageri a fost luată de ape.

„Pot să vă pun că este o operaţiune de căutare şi salvare în judeţul Argeş - nu ştiu care este rezultatul ei -, în care o maşină cu pasageri a fost luată de ape de pe şosea şi acum ISU este angrenat într-o operaţiune de căutare şi salvare”, a spus secretarul de stat, la Antena 3.

„Nu am încă ultimele informaţii dacă au fost găsiţi şi care este situaţia. Este în judeţul Argeş, la intrarea pe autostradă în localitatea Căteasca. Asta a fost anunţat de domnul prefect şi acolo se caută. Aşteptăm infomaţii”, a adăugat Arafat.

De asemenea, Raed Arafat a precizat că toate forţele Ministerului de Interne sunt în alertă continuă şi că există rezerve în judeţele neafectate de inundaţii, în cazul în care este nevoie de intervenţia lor.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close