Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea: În sala de judecată era o căldură infernală, iar mai important decât gradele era lipsa de oxigen

Mihai Gâdea: În sala de judecată era o căldură infernală, iar mai important decât gradele era lipsa de oxigen

Mihai Gâdea: În sala de judecată era o căldură infernală, iar mai important decât gradele era lipsa de oxigen
05 Aug 2014   •   18:31

Mihai Gâdea a povestit în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoiescu" despre atmosfera din sala de judecată, unde Dan Voiculescu, împreună cu inculapţii şi martorii din dosarul "Telepatia", au fost ţinuţi unsprezece ore într-o căldură insuportabilă.

"Am mers astăzi la Curtea de Apel, foarte interesat fiind, să văd de aproape cel mai mediatizat proces şi cu miza cea mai mare din ultimii 25 de ani probabil. Este momentul în care, după mulţi ani de zile, în care preşedintele Traian Băsescu l-a ameninţat în clar, deschis, public, atât pe fondatorul postului nostru de televiziune, cât şi Antena 3. După ani de zile de ameninţări, după ani de zile în care s-au spus ce urmează să se întâmple, iată urmează să se întâmple", a declarat Mihai Gâdea.

"Poate nu aş fi mers, dacă nu aş fi citit în ultimele zile pe reţelele de socializare, dar şi în articolele publicate pe diverse site-uri, de la propagandiştii regimului băsist, verdictele, dar şi ceea ce urmează să se întâmple. Nu s-a dat niciun verdict în acest proces, şi totuşi propagandiştii ştiu ce urmează. În condiţiile astea mi s-a părut foarte util să merg acolo să văd", a mai adăugat Mihai Gâdea.

"În momentul în care, pentru prima dată în istorie, vedem că ştim verdictele dinainte, se publică, se face o presiune  incredibilă, se dau condamnările înainte pentru a fi judecat cazul. În aceste condiţii mi s-a părut că, pentru oricine face emisiuni la televizor, dar pentru cineva care o face în fiecare zi, este absolut obligatoriu să vezi aşa ceva de aproape. Era însă greu să vezi aşa ceva de aproape, pentru că în momentul în care am intrat în sală, era o temperatură ridicată, iar mai important decât gradele era lipsa de oxigen. Nu am văzut niciodată aşa ceva. Era greu să urmăreşti, greu să te concetrezi", a decalarat realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei".

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close