Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Citind titlurile propagandei băsiste, părea că jurnalistul Horia Tabacu a decedat din cauza mea

Mircea Badea: Citind titlurile propagandei băsiste, părea că jurnalistul Horia Tabacu a decedat din cauza mea

Mircea Badea: Citind titlurile propagandei băsiste, părea că jurnalistul Horia Tabacu a decedat din cauza mea
de S.T.    |    02 Mar 2015   •   00:41

Mircea Badea a vorbit duminică seară la "Sinteza Zilei" despre atacul lui Valentin Jucan, membru al CNA, care consideră că realizatorul "În gura presei" a avut o "reacţie imbecilă" la decesul jurnalistului Horia Tabacu.

"Sunt un om nenorocit. Mă bat cu morţii. Citind titlurile propagandei băsiste, părea că jurnalistul Horia Tabacu a decedat din cauza mea", a spus Badea.

"Prietene, s-a enervat Valentin Jucan de la CNA care citeşte pe Facebăs şi zice aşa: "Moare un OM. Era jurnalist. În fotografia alăturată este reacţia imbecilă a lui Mircea Badea". Atunci, îţi dai seama că am avut şi eu o reacţie la reacţia lui, că dânsul, practic m-a înjurat", a relatat Badea.



"Domnul Jucan a fost slujbaşul Elenei Udrea pe la Ministerul Dezvoltării. (...) Promit că facem o investigaţie jurnalistică amplă să vedem activitatea domnului Jucan. Dacă el face imbecil un jurnalist, să vedem cât de doct şi de competent este", a spus Mihai Gâdea.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close