Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Insist pe prietenia dintre Udrea şi Bica. Nu te duci la Paris cu cineva care îţi este indiferent

Mircea Badea: Insist pe prietenia dintre Udrea şi Bica. Nu te duci la Paris cu cineva care îţi este indiferent

Mircea Badea: Insist pe prietenia dintre Udrea şi Bica. Nu te duci la Paris cu cineva care îţi este indiferent
Sursa foto: Foto: VideoNews
30 Oct 2014   •   18:46
Excursia Elenei Udrea la Paris, alături de Alina Bica, a fost subiectul principal al ediţiei de miercuri a emisiunii "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. 
 
După ce Alina Bica a explicat că i s-a afectat reputaţia publică în urma publicării acestor imagini, Mircea Badea a comentat: "I s-a afectat reputaţia. Era pe stradă cu Udrea. Dacă asta înseamnă că i s-a afectat reputaţia, atunci nu trebuia să fie pe stradă cu Udrea. Şi Ceauşescu nu vroia să audă vorbind nasoale despre el."
 
Realizatorul emisiunii "În gura presei" a ridicat şi câteva întrebări pentru acest caz 
 
"Domna Udrea se duce la Paris cu justiţia independentă, deci avem dreptate. Eu nu pot fi de acord cu tupeul doamnei Bica. Dânsa nu lucrează la un SRL. Dânsa este o lucrătoare într-o instituţie care anchetează. Şi doamna Udrea este anchetabiă. Şi atunci apar întrebări normale, legate despre cum influenţează aceste prietenii justiţia din România?"
 
Mircea Badea a subliniat că este interesat în mod special de latura de prietenie din această poveste. 
 
"Există două direcţii de discuţie - cea financiară, sursa banilor. Dar eu insist şi pe latura de prietenie. Nu te duci la Paris cu cineva care îţi este indiferent. Există cumva o influenţă a relaţiei de amiciţie cu doamna Udrea în activitatea dvs. de la DIICOT? Când un procuror este prieten cu un politician care apare într-un milion de situaţii şi interceptări, nu e firească întrebarea?"
 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close