Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Lupta anticorupţie dă rezultate. Nivelul de trai al bugetarilor a crescut spectaculos

Mircea Badea: Lupta anticorupţie dă rezultate. Nivelul de trai al bugetarilor a crescut spectaculos

Mircea Badea: Lupta anticorupţie dă rezultate. Nivelul de trai al bugetarilor a crescut spectaculos
25 Mai 2015   •   19:09
Mircea Badea a explicat, în pasa cu emisiunea "100 de minute", de luni, că este foarte fericit de decizia ÎCCJ referitoare la maşinile parcate neregulamentar dar a punctat şi că nivelul de trai al românilor a crescut considerabil, date fiind subiectele din presă.
 
"Eu sunt foarte fericit şi pentru că nu se mai ridică maşini. Salut această decizie şi îmi mai exprim satisfacţia şi pentru că lupta anticorupţie dă rezultate. Spun asta pentru că văd că a crescut în mod spectaculos nivelul de trai al bugetarilor. Am citit articole în presă despre ţinuta pe care a adoptat-o acolo prima doamnă, despre cât a costat, câte ore a petrecut domnul Ciucu, creatorul, la realizarea vestimentaţiei, cât au costat pantofii. Deci este evident că lupta anticorupţie a dus la o creştere semnificativă a nivelului de trai la bugetari. Sunt foarte mulţumit şi fericit pentru asta."
 
De asemenea, Mircea Badea a explicat că mai există şi alte subiecte asupra cărora preşedintele Klaus Iohannis ar putea să îşi îndrepte atenţia. 
 
"Aş fi apreciat şi mai mult dacă domnul Iohannis ar fi vrut să se intereseze de oamenii băgaţi în închisoare doar pentru că preşedinta Înaltei Curţi înţelege să folosească un sistem în interes personal. Mi-ar plăcea să îi pese preşedintelui şi în legătură cu aceste subiecte. Ca să fie fericirea mea deplină. Altfel, mă mulţumesc şi cu ridicarea de maşini şi cu nivelul de trai al românilor."
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close