Antena 3 CNN Actualitate Mircea Diaconu: Parcă suntem blestemaţi ca din 20 în 20 de ani să ieşim din nou în stradă!

Mircea Diaconu: Parcă suntem blestemaţi ca din 20 în 20 de ani să ieşim din nou în stradă!

Mircea Diaconu: Parcă suntem blestemaţi ca din 20 în 20 de ani să ieşim din nou în stradă!
Sursa foto: Foto: Antena 3
19 Ian 2012   •   17:09

Actorul Mircea Diaconu s-a adresat participanţilor la mitingul de la Arcul de Triumf în deschiderea manifestării. Acesta a ţinut să reamintească românilor că, de-a lungul anilor, poporul a fost greu încercat însă, de fiecare dată, s-a unit şi a supravieţuit.

"Eu nu am vrut sa întorc spatele niciodată, când neamul nostru a fost la greu. Între timp a fost cutremurul şi toţi am fost unul. Apoi a venit '89 şi toţi ne-am strâns, unul lângă celălalt. Când a fost greu, am fost unul lângă celalalt. Astăzi facem exact la fel" a declarat Mircea Diaconu

Mircea Diaconu a subliniat, în faţa a zeci de mii de oameni, că poporul român se confruntă acum cu aceleaşi vremuri grele şi de aceea este nevoie să ne unim şi să ne cerem drepturile..chiar şi în stradă.

"Parcă suntem blestemaţi ca din 20 în 20 de ani să ieşim din nou în stradă să strigăm, să ne luptăm! Faptul că acum aţi venit din toată ţara, când nimeni nu se mai aştepta să se mai înceapă o revoltă populară, însemnă că aceasta revoltă nu trebuie să se oprească până când nu vom atinge ceea ce ne trebuie, adică:  Jos Băsescu!" a strigat Mircea Diaconu.

Actorul susţine mitingul Uniunii Social Liberale şi vrea ca românii să lupte împreună pentru binele lor.

"Peste câteva zile vom sărbători Unirea Principatelor. Vă propun să sărbătorim Unirea Naţiunii în jurul acestor două deziderate: jos Băsescu! Anticipate", a spus Mircea Diaconu, la mitingul de la Arcul de Triumf.

 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close