Antena 3 CNN Actualitate Mocăniţa va circula şi noaptea pe Valea Vaserului, din 16 iulie

Mocăniţa va circula şi noaptea pe Valea Vaserului, din 16 iulie

Mocăniţa va circula şi noaptea pe Valea Vaserului, din 16 iulie
13 Iul 2011   •   14:01

Turiştii care ajung în zona Vişeului de Sus, din Maramureş, au acum ocazia să călătorească cu Mocăniţa, celebrul tren cu aburi, şi pe timp de noapte.

Managerul Căilor Ferate Forestiere (CFF) din Vişeul de Sus, care administrează linia ferată cu ecartament îngust, Ioana Coman, a declarat pentru Agerpres că pentru prima dată trenuleţul cu aburi de pe Valea Vaserului se va plimba şi noaptea, începând din 16 iulie.

“Pe 16 iulie, de la ora 19,30, trenul cu aburi Mocăniţa îşi va urma traseul obişnuit pe Valea Vaserului, de peste 45 de kilometri, numai că de această dată rămâne până noaptea târziu în munte. Odată ajunşi la destinaţia finală, staţia Paltin, turiştii vor fi aşteptaţi cu muzică tradiţională, gustări tradiţionale şi cu nelipsita pălincă. Întoarcerea se preconizează a fi după miezul nopţii, când, dacă cerul va fi senin, se va vedea şi luna”, a spus Ioana Coman.

Turiştii sunt încântaţi de propunere şi au rezervat locuri. “Avem un grup de 40 de persoane din Cluj şi încă vreo 10 persoane din Maramureş”, a precizat Coman.



×
Subiecte în articol: Maramureș
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close