Antena 3 CNN Actualitate MRU - subiect de controversă pentru homosexualii de pe Facebook

MRU - subiect de controversă pentru homosexualii de pe Facebook

MRU - subiect de controversă pentru homosexualii de pe Facebook
07 Noi 2012   •   20:31

O pagină de Facebook creată pe numele lui Mihai Răzvan Ungureanu și care promite că va legaliza căsătoriile între persoanele de același sex a strâns azi, în numai câteva ore, mii de fani. Acesta a devenit cel mai fierbinte subiect de pe rețelele de socializare, scrie jurnalul.ro.

Pagina prezenta o poză cu MRU alături de mesajul ”Legalizarea căsătoriilor homosexuale va fi una dintre prioritățile mandatului meu” și simbolurile ARD și LGTB Accept (asociația pentru apărarea drepturilor).



”Este probabil ca educarea oamenilor în legătură cu orientarea sexuală să diminueze prejudecăţile împotriva persoanelor de orientare homosexuală. Informaţiile exacte despre homosexualitate sunt importante în special pentru tinerii care îşi descoperă propria identitate sexuală. Este fals să credem că accesul la astfel de informaţii ne-ar putea afecta orientarea sexuală”, este numai unul dintre mesajele postate.

MRU a negat că această pagină i-ar aparține, pe pagina sa de candidatură, acesta punând totul pe seama oponenților politici.

”Opoziția recurge la toate mijloacele, care mai de care mai murdare, pentru a ne ataca, și aici pe online. Pagina urmatoare a fost creată acum o oră și ne ia prin surprindere cu 2300 de like-uri din start. Miraculos :), dacă nu am știi cu toții cum se tranzactionează like-urile. În plus, pagina este o copie fidela a paginii oficiale MihaiRazvanUngureanu, dar ne mai surprinde tactica copy paste-ului”, scrie MRU.

”Mă ajutați să o dăm jos? Este nevoie de cât mai multe raportări la Facebook”.

Această solicitare a stârnit și mai multe controverse, comentatorii întrebându-l pe fostul premier de ce consideră o pagină pentru legalizarea căsătoriilor gay ca fiind un ”atac murdar”.

”Domnule Ungureanu, să înțeleg că sunteți împotriva căsătoriilor homosexuale? De ce asocierea dvs cu o astfel de inițiativă este un atac "murdar"? Poate cele 2300 de like-uri erau sincere... al meu ar fi fost”, a fost unul dintre comentarii.

×
Subiecte în articol: fani retele de socializare
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close