Antena 3 CNN Actualitate A ucis şi a fugit! Bărbatul care a tăiat copacul ce a strivit un adolescent, căutat de poliţie

A ucis şi a fugit! Bărbatul care a tăiat copacul ce a strivit un adolescent, căutat de poliţie

A ucis şi a fugit! Bărbatul care a tăiat copacul ce a strivit un adolescent, căutat de poliţie
Sursa foto: Foto: forestry.about.com
05 Ian 2012   •   08:42

Sfârşit tragic, ieri, pentru un băiat de 14 ani din judeţul Bistriţa-Năsăud. Copilul a murit strivit de trunchiul unui copac, care s-a prăbuşit peste el într-o pădure de la marginea satului. Pomul fusese tăiat de un vecin neatent, care a fugit imediat după ce a văzut ce a făcut.

Tatăl băiatului a privit îngrozit întreaga întâmplare. Ieşise cu fiul său să adune lemne pentru foc. Acelaşi lucru l-a făcut şi un vecin de-al lor, pe coasta unui deal. Însă omul nu s-a uitat unde cade trunchiul tăiat de el.

Părintele a încercat să-şi tragă copilul din calea trunchiul, însă forţa cu care băiatul a fost lovit a fost prea mare. El a fost strivit de bolovanii de pe malul pârâului.

La faţa locului a ajuns un echipaj de salvare. Rănile copilului au fost, însă, mult prea grave ca medicii să mai poată face ceva. A

Poliţiştii au deschis acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Bărbatul care a scăpat lemnul de pe deal a fugit din pădure imediat după accident şi este căutat acum de prin satele învecinate.



×
Subiecte în articol: copac adolescent Bistriţa
Parteneri
O parte a ţării se topeşte sub caniculă, în cealaltă vor fi furtuni puternice
x close