Antena 3 CNN Actualitate Nicio farmacie din Vaslui nu este deschisă noaptea. Ce faci dacă ai nevoie de un calmant

Nicio farmacie din Vaslui nu este deschisă noaptea. Ce faci dacă ai nevoie de un calmant

Nicio farmacie din Vaslui nu este deschisă noaptea. Ce faci dacă ai nevoie de un calmant
Sursa foto: Foto: mairie-fourmies.fr
de M.Z.    |    26 Aug 2014   •   08:18
Situaţie incredibilă în judeţul Vaslui: niciuna dintre cele 93 de farmacii nu are program non-stop. Ultima farmacie care funcţiona permanent a renunţat la acest program la începutul lunii august. Conducerea CAS Vaslui s-a întâlnit atât cu farmaciştii din judeţ, cât şi cu autorităţile, însă fără a ajunge la vreun rezultat. 
 
Din cele 93 de farmacii din Vaslui, niciuna nu este deschisă şi în timpul nopţii, astfel că, dacă au nevoie doar şi de un simplu calmant, vasluienii sunt obligaţi să apeleze fie la serviciile ambulanţei, fie să meargă la unităţile de primire a urgenţelor din spitalele municipale. 
 
Vasluienii sunt revoltaţi de situaţie şi cer intervenţia autorităţilor.
 
Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate au stat de vorbă cu reprezentanţii farmaciilor, fără niciun rezultat. Motivul invocat de patroni este că nu îşi pot permite financiar să mai facă angajări.
 
Până când situaţia va fi reglementată, cei peste 370.000 de vasluieni sunt nevoiţi să-şi cumpere din timp medicamente pentru urgenţe sau să ceară ajutorul ambulanţelor chiar şi în cazul unor probleme minore de sănătate.
 

×
Subiecte în articol: farmacii
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close