Antena 3 CNN Actualitate O rază de speranţă în Vrancea pentru sinistraţii zăpezilor

O rază de speranţă în Vrancea pentru sinistraţii zăpezilor

O rază de speranţă în Vrancea pentru sinistraţii zăpezilor
Sursa foto: Foto: INTACT Images
24 Feb 2012   •   23:09

Oamenii din Vrancea au scăpat de ninsori, dar au rămas cu problemele. Sinistraţii zăpezilor au fost izolaţi zile la rând de restul lumii, iar acum nu mai dorm de grija inundaţiilor. Au primit o alinare de la voluntarii Fundaţiei Mereu Aproape. Oamenii au primit o mână de ajutor şi de la Andrei Zaharescu.

În zonele lovite de viscol şi zăpezi, speranţa ajunge doar dacă e echipată 4X4. Pentru oamenii din Ciorăşti şi Tătăranu, alimentele atât de necesare au fost aduse de jeepuri echipate pentru off road extrem. Peste tot, voluntarii au ascultat poveştile disperate ale oamenilor.

Oamenii au primit un ajutor nesperat. Au fost sute de suflete care s-au bucurat de ajutor. La împărţirea pachetelor au pus umărul şi jandarmii şi pompierii din Vrancea.

Pentru donaţiile din judeţul Vrancea au pus umărul Fundaţia Mereu Aproape şi Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Ajutorul n-ar fi fost posibil fără sponsori: Carrefour, Praktiker, Bilbor, Georgia Management, Schineider Electric şi Avitrans au oferit tone de alimente.


×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close