Antena 3 CNN Actualitate Ofiţer SRI de la Antitero, arestat pentru şpagă. Radu Tudor: Un caz de genul acesta este de o ruşine fără precedent

Ofiţer SRI de la Antitero, arestat pentru şpagă. Radu Tudor: Un caz de genul acesta este de o ruşine fără precedent

Ofiţer SRI de la Antitero, arestat pentru şpagă. Radu Tudor: Un caz de genul acesta este de o ruşine fără precedent
de S.T.    |    13 Ian 2015   •   19:42

Jurnalistul Radu Tudor a comentat arestarea fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir, acuzat că ar fi luat mită de la administratorul unor firme pentru a interveni la funcţionari din Ministerul Finanţelor, ANAF şi Garda Financiară, în vederea opririi unor controale sau pentru rambursări de TVA

"E o mizerie incredibilă, pentru că e vorba de haina pe care o îmbracă un ofiţer al celui mai important serviciu secret al ţării", a afirmat Radu Tudor.

"Se pretinde tot timpul respect pentru aceşti oameni. Ne este reamintit de fiecare dată că SRI-ul este implicat în lupta împotriva corupţiei, că sprijină procurorii şi anchetatorii. Un caz de genul acesta este de o ruşine fără precedent", a spus Radu Tudor, marţi, în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei".

Potrivit jurnalistului, "un caz de genul acesta ar trebui să ducă la o verificare la sânge a ofiţerilor care intră în legătură cu persoane ce desfăşoară afaceri".

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La Ordinea Zilei".

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close