Antena 3 CNN Actualitate Om de afaceri, găsit mort în locuinţa sa. Poliţiştii nu au găsit niciun bilet de adio al bărbatului

Om de afaceri, găsit mort în locuinţa sa. Poliţiştii nu au găsit niciun bilet de adio al bărbatului

Om de afaceri, găsit mort în locuinţa sa. Poliţiştii nu au găsit niciun bilet de adio al bărbatului
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    31 Mar 2012   •   20:50

Un cunoscut om de afaceri din Drobeta Turnu-Severin a fost găsit mort, în casa pe care şi-o construia la marginea oraşului. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio în care să-şi explice gestul. Fapta afaceristului a şocat întreaga familie.

Apropiaţii săi spun că omul nu avea nicio problemă care să-l determine să-şi dorească moartea, însă banuiesc că supararea bărbatului a plecat de la o relaţie pe care fiica sa o avea cu un individ certat cu legea.

Trupul neînsufleţit al omului de afaceri a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. La morga spitatului, fiica sa a fost în stare de soc.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

"Nu a fost identificat niciun bilet de adio faţă de decesul acestuia. Poliţiştii fac cercetări pentru a vedea ce l-a determinat să facă acest lucru. Deocamdată avem informaţii că nu avea probleme", a declarat Paul Medinceanu, comisar la IPJ Mehedinţi.

Gestul bărbatului a lăsat multe semne de întrebare în rândul familiei, mai ales că nu ştiau să aibă vreo problemă. Bărbatul era căsatorit, avea o fiică şi era patronul unui lanţ de magazine.






×
Subiecte în articol: om de afaceri mort locuinta bilet de adio
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close