Antena 3 CNN Actualitate Omar Hayssam nu a fost audiat în dosarul fugii din ţară

Omar Hayssam nu a fost audiat în dosarul fugii din ţară

Omar Hayssam  nu a fost audiat în dosarul fugii din ţară
30 Mai 2015   •   08:17

Omar Hayssam a fugit din ţară din Vama Veche, susţine denunţul pe care sirianul l-a depus la autorităţile române. Mai mult, Hayssam ar fi plătit 150.000 de dolari pentru a fi scos din ţară în timp ce era cercetat pentru terorism. În ciuda acuzaţiilor care planau asupra sa, procurorii şi magistraţii nu l-au audiat pe Hayssam în dosarul fugii sale.

Fuga din ţară a sirianului nu a avut loc, aşa cum susţinea fostul preşedinte Traian Băsescu, pe o navă încărcată cu berbeci. Deşi sunt multe neclarităţi legate de fuga lui Hayssam din ţară, magistraţii nu au găsit de cuviinţă să îl audieze pe sirian în acest dosar, deşi este în custodia autorităţilor române de aproape doi ani.

Din completul de trei magistraţi care au judecat dosarul fugii lui Hayssam, unul singur a susţinut că sirianul ar trebui audiat. Mai mult, avocatul lui Hayssam susţine că instanţa nu a ţinut cont de toate probele de la dosar.

Omar Hayssam ispăşeşte o pedeapsă de 23 de ani de închisoare, după ce a fost condamnat în dosarul răpirii jurnaliştilor din Irak.

×
Subiecte în articol: Omar Hayssam
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close