Antena 3 CNN Actualitate "Pacienţi legaţi de pat, nehrăniţi şi neschimbaţi". Ce se întâmplă în spitalul GROAZEI din Ploieşti

"Pacienţi legaţi de pat, nehrăniţi şi neschimbaţi". Ce se întâmplă în spitalul GROAZEI din Ploieşti

"Pacienţi legaţi de pat, nehrăniţi şi neschimbaţi". Ce se întâmplă în spitalul GROAZEI din Ploieşti
de S.T.    |    02 Dec 2013   •   17:51

O asistentă care a lucrat în spitalul groazei din Ploieşti face noi dezvăluiri. Femeia a povestit pentru Antena 3 cum sunt trataţi pacienţii în Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Potrivit acesteia, pacienţii erau legaţi de pat, nehrăniţi şi neschimbaţi.

"Singura explicaţie era că aveau stări de agresivitate(...). Asistentele stăteau pe terasă, afară, la ţigară, la fel şi infirmierele care strigau la noi să avem obligaţia să hrănim noi pacienţii, să-i schimbăm şi să avem grijă de perfuzii", a spus asistenta.

"Am mâncat GÂNDACI", "Soţia mea a murit cu ZILE" - mărturii cutremurătoare ale pacienţilor care au trecut prin spitalul GROAZEI

Chirurgul Dan Oprea, doctorul care a avut curajul să dezvăluie realitatea înfiorătoare de la Spitalul Judetean din Ploieşti, a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 ce se întâmplă în spitalul groazei.

"Există bisturie care nu au fost sterilizate. Există plase chirurgicale din prolipopilenă care sunt de unică folosinţă şi din care se taie bucăţi care sunt refolosite şi apoi sterilizate. Nu pot să vă spun dacă au fost sterilizate o dată, de cinci ori sau de zece ori, nu ştiu, dar pot să vă spun că sunt refolosite", a spus doctorul.

Citiţi şi:

Afaceri DUBIOASE la "SPITALUL GROAZEI" din Ploieşti

Banii spitalului GROAZEI din Ploieşti, în conturile familiei Cosma

×
Subiecte în articol: asistenta Ploiești
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close