Antena 3 CNN Actualitate Patronii păgubiţi de jaful de pe autostradă oferă recompensă martorilor care au informaţii folositoare

Patronii păgubiţi de jaful de pe autostradă oferă recompensă martorilor care au informaţii folositoare

Patronii păgubiţi de jaful de pe autostradă oferă recompensă martorilor care au informaţii folositoare
Sursa foto: Foto: emaramures.ro
de N.B.    |    11 Aug 2011   •   08:56

Patronii turci jefuiţi marţi de bijuterii de un milion de euro vor să ofere o recompensă pentru martorii atacului care pot da informaţii folositoare. Ei speră astfel că ancheta va merge mai uşor şi că poliţiştii vor pune mâna pe cei care i-au prădat. Între timp, ei înşişi au fost testaţi cu detectorul de minciuni, pentru că există declaraţii contradictorii.

Audierile au scos la iveală că, anul trecut, un alt angajat a vrut să însceneze un jaf similar, dar nu a reuşit.

Cei doi patroni turci au fost audiaţi ore întregi de procurori. Anchetatorii i-au testat cu detectorul de minciuni pe toţi cei implicaţi în acest caz.

La audieri, cei doi bărbaţi care transportau aurul susţin că iniţial nu s-au speriat când au fost opriţi de atacatori, pentru că au crezut că este vorba despre o acţiune a poliţiei. Surse judiciare spun că păgubiţii au dat declaraţii contradictorii despre locul unde trebuiau să ajungă.

În urmă cu un an un angajat al aceleiaşi firme a vrut să însceneze un jaf similar, dar nu a reuşit. Potrivit unor surse judiciare, aurul furat nu era asigurat, iar valoarea bijuteriilor depăşeşte un milion de euro.

 


×
Subiecte în articol: patroni bijuterie jaf autostrada audieri
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close