Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Nu m-am întâlnit cu Băsescu la Ziua Armatei. Mă bucur că nu a fost nimeni fluierat, huiduit

Ponta: Nu m-am întâlnit cu Băsescu la Ziua Armatei. Mă bucur că nu a fost nimeni fluierat, huiduit

Ponta: Nu m-am întâlnit cu Băsescu la Ziua Armatei. Mă bucur că nu a fost nimeni fluierat, huiduit
de M.T.    |    25 Oct 2014   •   15:14

Premierul Victor Ponta a declarat că nu s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu l Carei, acolo unde cei doi au participat la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Armatei Române.

„Nu m-am întâlnit cu dânsul. Domnia sa a stat într-un loc, noi am stat în partea cealaltă. Vreau însă să vă spun un lucru şi vreau să le mulţumesc tuturor locuitorilor simpli, nu vorbesc de instituţii publice şi militare, care au fost astăzi la Carei. Eu m-am bucurat foarte tare că, spre deosebire de alţi ani, până la urmă n-a fost nimeni nici fluierat, nici huiduit”, a spus Ponta.

Cu toate acestea, Traian Băsescu a fost huiduit la finalul discursului pe care l-a ţinut, iar atunci când un jurnalist i-a spus acest lucru, Ponta a răspuns: „Eu n-am auzit. Sau, mă rog, am auzit aplauzele şi le mulţumesc celor care m-au aplaudat”.

„Indiferent de rivalităţi politice, cred că la momente de sărbătoare naţională, cum e şi 1 Decembrie, cum e 25 octombrie, cum e 24 ianuarie, cred că nu e nevoie, după 10 ani de supărări şi ceartă, nu mai e nevoie să ne fluierăm, să ne certăm”, a precizat premierul.

„Cred că putem să ne respectăm şi îmi doresc în anii care urmează să fim o naţiune şi o ţară mai unită în care ne putem respecta şi când nu suntem de acord unii cu alţii”, a încheiat Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Ziua Armatei
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close