Antena 3 CNN Actualitate Punctul de întâlnire. Peste 100 de persoane sunt anchetate în afacerea Nana!

Punctul de întâlnire. Peste 100 de persoane sunt anchetate în afacerea Nana!

Punctul de întâlnire. Peste 100 de persoane sunt anchetate în afacerea Nana!
de S.T.    |    19 Oct 2014   •   20:24

Jurnalistul Radu Tudor a prezentat, în cadrul emisiunii "Punctul de Întâlnire", un document al Parchetului General privind ancheta desfăşurată în afacerea de la Nana, moşia familiei Băsescu.

Potrivit Parchetului General, peste 100 de persoane sunt anchetate în afacerea Nana!

"S-a creat o maşinărie de produs bani în care acest teren (terenul de la Nana-n.red.), prin ceea ce produce, acoperă rata la bancă. Băsescu stă liniştit, fiindcă pământul lui produce sume suficiente cât să acopere rata de la bancă", a spus jurnalistul Radu Tudor.







Băsescu şi Udrea- beneficiari ai infracţiunilor de la Nana

În cauza referitoare la afacerea Nana, Corpul de Control al primului-ministru a descoperit că peste 80% dintre terenuri au fost returnate ilegal, în baza unor documente false.

Vă amintim că Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, a intrat şi ea în afacerea Nana. În octombrie 2013, Udrea a deschis firma SC Agro Green Nana SRL, cu un capital social de doar 200 de lei. Câteva luni mai târziu, firma proaspăt înfiinţată de Elenei Udrea a primit în arendă terenurile Ioanei Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu.

De menţionat faptul că triada Băsescu-Udrea-Cocoş deţine o avere impresionantă de zeci de milioane de euro la vedere, sute de hectare de pământ, vile, maşini, conturi, bijuterii şi alte valori.

Suspiciunile privind această avere dobândită în cei 10 ani de regim Băsescu sunt tot mai mari.

Cum combat instituţiile statului această problemă? În niciun fel. După 21 decembrie însă, averea triadei Băsescu-Udrea-Cocoş ar trebui să facă obiectul unei ample şi serioase investigaţii din partea instituţiilor statului.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor".

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close