x close

Fii alături de noi!

Se schimbă harta României. Ce a anunţat premierul despre noua ÎMPĂRŢIRE la care vom asista

de O.P.   •   04 Ian 2013   •   09:48 Comenteaza
Se schimbă harta României. Ce a anunţat premierul despre noua ÎMPĂRŢIRE la care vom asista 442
Premierul Victor Ponta a anunţat la un post de televiziune că acceptă ideea unei reorganizări administrative a ţării, ba chiar se gândeşte să o pună în aplicare.

Victor Ponta a declarat că vor fi astfel opt regiuni administrative, iar o parte din atribuţiile pe care le au consiliile judeţene vor fi transferate către aceste regiuni. Mai mult, cei care vor conduce aceste regiuni vor fi propuşi şi aleşi de consilierii locali şi de primari.

Însă, contrar celor vehiculate anterior, această împărţire administrativă nu va însemna şi dispariţia judeţelor actuale, ci înglobarea lor în cele opt regiuni administrative.

Astfel, consideră premierul, aceste regiuni pot accesa fonduri europene şi se pot dezvolta, contractând credite în mod direct.


poza

Actualitate

Au trecut 35 de ani de la unul dintre cele mai mari dezastre miniere din România

S-au împlinit 35 de ani de la unul dintre cele mai mari dezastre din activitatea minieră din România.  Pe 29 noiembrie 1980, 53 de minieri din exploatarea de la Livezeni și-au pierdut viaţa într-un tragic...

30 Noi 2015  •  15:04

poza

Show

Sean Connery, implicat într-un scandal de fraudă fiscală

Numele lui Sean Connery este vehiculat într-un scandal internaţional. Mai precis, este vorba de soţia starului, Micheline Roquebrune, care este acuzată de fraudă fiscală de milioane de euro în cadrul unei tranzacţii imobiliare pe care a realizat-o în Marbella.

30 Noi 2015  •  14:31

sati