Antena 3 CNN Actualitate Şeful SPP, Lucian Pahonţu, audiat în Comisia de apărare din Senat: Am explicat toate activităţile pe care SPP le-a desfăşurat în 2014

Şeful SPP, Lucian Pahonţu, audiat în Comisia de apărare din Senat: Am explicat toate activităţile pe care SPP le-a desfăşurat în 2014

Şeful SPP, Lucian Pahonţu, audiat în Comisia de apărare din Senat: Am explicat toate activităţile pe care SPP le-a desfăşurat în 2014
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Mar 2015   •   12:19
UPDATE -  Directorul Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP) Lucian Pahonţu a declarat, după audierea din comisia de apărare a Senatului, că a prezentat raportul de activitate pe 2014 şi a explicat toate măsurile de securitate luate pentru demnitarii români şi străini, în actualul context internaţional.

La ieşirea de la audieri, Lucian Pahonţu a declarat că a "explicat toate activităţile pe care Serviciul de Protecţie şi Pază le-a desfăşurat în 2014".

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şeful SPP, Lucian Pahonţu, este audiat în Comisia de apărare din Senat. Audierea nu a fost anunţată, în condiţiile în care astfel de şedinte sunt anunţate pe site-ul Senatului.

Potrivit unor surse ale Antena 3, ar fi vorba despre o discuţie referitoare la cadrul legislativ în care funcţionează instituţii precum SPP sau SRI. Se pare că numărul de angajaţi al acestor instituţii ar fi depăşit numărul permis de lege.

Este posibil ca această audiere să aibă legătură şi cu scandalul recent de la Parchetul General, când fostul preşedinte Băsescu a venit însoţit de mai mulţi angajaţi SPP în condiţiile în care el nu ar fi avut acest drept.

Şedinţa are loc la solicitarea vicepreşedintelui Comisiei de apărare din Senat, Timotei Stuparu.

×
Subiecte în articol: SPP
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close