Antena 3 CNN Actualitate Sex-oferte de cazare pentru studentele fără locuri în cămine (VIDEO)

Sex-oferte de cazare pentru studentele fără locuri în cămine (VIDEO)

Sex-oferte de cazare pentru studentele fără locuri în cămine (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
01 Oct 2010   •   21:00

Noul an universitar a început, în mod oficial, de vineri. Nu toţi bobocii au, însă, motive de bucurie, mai ales că nu există locuri de cazare suficiente. Şi, plecând de aici, au apărut tot felul de oferte, care mai de care mai ciudate.

Cine n-are noroc să găsească un loc de cazare în cămin, are... internetul la dispoziţie. Aici, domni generoşi sunt dispuşi să rezolve problema.

"Manager, 39 ani, cu locuinţă de serviciu, primesc 2 studente open minded (eventual bi) în gazdă, contra servicii diverse". aşa sună unul dintre anunţurile destinate studenţilor.

Cine nu caută să salveze domniţele fără un acoperiş deasupra capului cu ajutorul reţelelor de socializare se foloseşte de SMS-uri:

"AVOCAT, 35 ani sunt interesat de o studenta atragatoare din provincie ofer apartament Bucuresti, intretinere, sprijin financiar, astept sms detaliat de prezentare".

Cine e mai îndrăzneţ şi agaţă direct la telefon, face şi oferte mai grase. Exemplu: Salariu lunar, apartament la dispoziţia fetei, iar domnul trece pe acolo... din când în când.

Unii "domni" şi-au făcut site-uri speciale cu formulare de înscriere. Fetele trebuie să trimită o descriere şi o fotografie... reprezentativă.

Aparent, însă, concurenţa e atât de acerbă încât nici măcar  trupul uneia dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune nu l-a impresionat pe administratorul site-ului. Semn că pe vremurile astea până şi respectiva vedetă ar fi rămas fără loc de cazare, dacă ar mai fi fost studentă.



Observator


×
Subiecte în articol: studenti Universitate camin oferte
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close