Antena 3 CNN Actualitate Soţia lui Adrian Sobaru: Copilul a văzut cum a încercat tatăl său să se sinucidă. Nimic nu se poate face fără bani

Soţia lui Adrian Sobaru: Copilul a văzut cum a încercat tatăl său să se sinucidă. Nimic nu se poate face fără bani

Soţia lui Adrian Sobaru: Copilul a văzut cum a încercat tatăl său să se sinucidă. Nimic nu se poate face fără bani
Sursa foto: Foto: Antena 3
28 Dec 2010   •   08:59

Starea de sănătate a lui Adrian Sobaru, bărbatul care s-a aruncat săptămâna trecută de la balconul Palatului Parlamentului, se îmbunătăţeşte. Medicii spun că în zilele următoare va fi operat. Adrian Sobaru a făcut acest gest extrem, nemulţumit că indemnizaţia pe care o primea pentru copilul său cu handicap a fost redusă. Soţia lui Adrian Sobaru a acceptat să vorbească, în exclusivitate pentru Jurnalul Naţional, despre lupta pe care doi părinţi bugetari o duc pentru a asigura o viaţă bună copilului lor bolnav de autismul.

Mădălina Sobaru spune că soţul ei era foarte afectat de înrăutăţirea stării de sănătate a copilului lor. Deşi suferă de o boală gravă, cei doi au dorit ca fiul lor să înveţe o meserie. Din cauza banilor însă, nu au putut. "El a rămas cu cei cu probleme grave şi nu a mai făcut nici un progres. Totul costă, doctori, şcoală, tratament. Nimic nu se poate face fără să dai bani", a declarat soţia lui Adrian Sobaru în exclusivitate pentru Jurnalul Naţional

Copilul cu probleme a văzut încercarea de sinucidere a tatălui său. "S-a uitat singur la ştiri şi a văzut imaginile în care tatăl lui a sărit de la balcon. A rămas împietrit o vreme, dar n-a zis nimic. Într-un final, m-a întrebat cum mai poate veni Moşul dacă tati e în spital."

Soţia lui Adrian Sobaru face parte din categoria bugetarilor, ale căror venituri au fost tăiate cu 25% de către Guvernul Boc. Lucrează secretară la o şcoală din Bucureşti şi are un venit modest.

Adrian Sobaru electrician la televiziunea publică, s-a aruncat din balconul Camerei Deputaţilor, la puţin timp după ce premierul Emil Boc îşi începuse discursul. Sobaru a suferit mai multe fracturi ale oaselor feţei, nasului şi la nivelul ochilor. Adrian Sobaru a declarat că îşi va motiva gestul extrem după ce se va face bine.

 

 

×
Subiecte în articol: adrian sobaru copil sinucidere
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close