Antena 3 CNN Actualitate Studentul care a protestat gol pe o macara din Bucureşti şi paznicul şantierului, amendaţi de poliţie

Studentul care a protestat gol pe o macara din Bucureşti şi paznicul şantierului, amendaţi de poliţie

Studentul care a protestat gol pe o macara din Bucureşti şi paznicul şantierului, amendaţi de poliţie
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Apr 2012   •   17:49

Tânărul care a protestat gol, luni, pe o macara a şantierului Teatrului Naţional a fost sancţionat contravenţional cu 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar paznicul obictivului cu 200 de lei, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, citat de Mediafax.

Studentul a fost amendat în ziua protestului inedit, precum şi agentul firmei sancţionat pentru neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu, întrucât trebuia să prevină pătrunderea tânărului pe şantierul de la Teatrul Naţional Bucureşti, unde funcţiona macaraua.
   
Tânărul protestatar rămâne internat în Spitalul de Psihiatrie "Al. Obregia", fiind monitorizat continuu, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Rodica Năstase.
   
Comisia a decis ca pacientul să rămână internat şi să fie monitorizat continuu. În plus, bărbatul va primi tratament de specialitate", a explicat purtătorul de cuvânt.

Decizia internării sale a fost luată după ce a fost consultat de medici, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţie Capitalei, Alexandru Nicolae.
   
Timp de câteva ore, tânărul, student în anul I la Facultatea de Arhitectură, a pledat de la 50 de metri înălţime pentru stoparea poluării şi a traficului sufocant din Capitală.

×
Subiecte în articol: macara
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close