Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv. Baron PNL, bani contra voturi pentru Iohannis

Subiectiv. Baron PNL, bani contra voturi pentru Iohannis

Subiectiv. Baron PNL, bani contra voturi pentru Iohannis
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Dec 2014   •   21:12

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, a fost reţinut, miercuri seară, de DNA  Potrivit DNA, Moloţ condiţiona banii pe care îi împărţea în judeţul Hunedoara de votul cu Klaus Iohannis.

Informaţia apare în ordonanţa procurorilor DNA.

Direcţia Naţională Anticorupţie a aratat că, la data de 19.10.2014, Mircea Ioan Moloţ, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, s-a folosit de autoritatea dată de funcţia publică pe care o deţine în virtutea faptului că îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid pentru direcţionarea unor fonduri guvernamentale către bugetul comunei Turdaş, judeţul Hunedoara, în tranşe, contrar dispoziţiilor legale, suma finală fiind condiţionată de modul în care alegătorii din comuna respectivă îşi vor exprima opţiunea de vot.

În acest caz a fost reţinut şi vicepreşedintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint, au precizat sursele citate.

„Este grav pentru clasa politică din România că un vicepreşedinte cu atribuţii de coordonare la nivel naţional este săltat de DNA. (…) Sper ca toţi care au făcut chestiuni de genul acesta să plătească”, a comentat senatorul PSD Liviu Pop, invitat în emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv.

×
Subiecte în articol: Răzvan Dumitrescu Subiectiv
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close