Antena 3 CNN Actualitate Telespectatorii, în direct la Sinteza Zilei. “Traian Băsescu a fost un om care n-a făcut nimic pentru ţara asta"

Telespectatorii, în direct la Sinteza Zilei. “Traian Băsescu a fost un om care n-a făcut nimic pentru ţara asta"

Telespectatorii, în direct la Sinteza Zilei. “Traian Băsescu a fost un om care n-a făcut nimic pentru ţara asta"
25 Feb 2015   •   22:42

Telespectatorii emisiunii Sinteza Zilei au intrat în legătură telefonică directă cu Mihai Gâdea pentru a-şi exprima părerile referitoare la cei 10 ani ai regimului Traian Băsescu.

Andrei, în vârstă de 27 de ani, din Bucureşti, a spus: “Traian Băsescu a fost un om care şi-a văzut interesul, care şi-a protejat oamenii din jurul lui, care n-a făcut nimic pentru ţara asta. Pur şi simplu a trăit pentru el şi pentru ai lui”.

Rodica Moroşanu 44 ani, stabilită în Germania: „Am plecat în 2007, imediat cum s-au micşorat salariile. (...) Am colindat toată Europa încercând să-mi găsesc un loc liniştit.”

Ionel Zain (36 ani) din Galaţi a declarat: “Vă urmăresc de ani de zile. După 10 ani, mă întreb cum putem să mai gândim că o să mai trăim bine? Cred că, după 10 ani de zile, am pierdut speranţa că putem trăi mai bine”.


Claudia, studenta la Drept: „Idealul meu ar fi să le fie confiscaţi toţi banii, nu doresc ca aceşti oameni să poată ieşi şi să-şi poată etala poşetele”

Inginer pilot Simion Dascălu: „Fiecare pe domeniul lui trebuie să se lupte.(...) Odată pentru totdeauna trebuie să ne ajutam între noi şi să-i tragem la răspundere pe cei vinovaţi. Putem să cerem printr-un referendum să-şi dea demisia ministrul justiţia, şefa de la CSM, cei care sunt la DNA”

Ionel, translator: „Nu putem să spunem că trăim într-o ţară normală şi asta mă doare”


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close