Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu nu mai citeşte ziarele, dar administraţia a cheltuit peste 33.000 de euro pe achiziţii de presă, în 2010 (VIDEO)

Traian Băsescu nu mai citeşte ziarele, dar administraţia a cheltuit peste 33.000 de euro pe achiziţii de presă, în 2010 (VIDEO)

Traian Băsescu nu mai citeşte ziarele, dar administraţia a cheltuit peste 33.000 de euro pe achiziţii de presă, în 2010 (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Sep 2010   •   10:15

Preşedintele Traian Băsescu este un avid cititor de ziare şi reviste. O demonstrează cele peste 33.000 de euro pe care i-a cheltuit administraţia prezidenţială pe achiziţii de presă, din ianuarie pînă acum. Surprinzător, însă, şeful statului declara în urmă cu doar cîteva zile că a renunţat încă de la începutul anului la toate abonamentele de presă din cauza atacurilor la care este supus în publicaţiile adversarilor săi politici.

În primele opt luni ale anului, Administraţia Prezidenţială a cheltuit aproape 30.000 de euro pe abonamente la presa românească şi străină. Banii trebuiau să acopere achiziţia de ziare şi reviste pînă la finalul anului 2010, cel puţin aşa se precizează într-un document oficial al Preşedinţiei, publicat de cotidianul.ro.

Cu toate astea, preşedintele Traian Băsescu susţinea miercuri, într-o emisiune televizată, că a renunţat încă de la începutul anului la abonamentele de presă.

Cu cîteva zile înainte ca preşedintele să facă această declaraţie, administraţia de la Cotroceni a făcut o comandă de cumpărare ziare şi reviste, în valoare de 3.000 de euro, care se adăuga la suma iniţială. Potrivit cotidianul, Administraţia Prezidenţială a cheltuit în total 33.100 de euro pe abonamente la presa românească şi internaţională, numai în 2010.



Antena 3

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close