Antena 3 CNN Actualitate Trei profesori de la UMF Iaşi, reţinuţi de DNA. Unul dintre ei a încercat să violeze o studentă

Trei profesori de la UMF Iaşi, reţinuţi de DNA. Unul dintre ei a încercat să violeze o studentă

Trei profesori de la UMF Iaşi, reţinuţi de DNA. Unul dintre ei a încercat să violeze o studentă
Sursa foto: Foto: greece.greekreporter.com
31 Ian 2015   •   18:32

Un medic neurolog, profesor la Universitatea de Medicină din Iaşi, este acuzat că ar fi încercat să obţină favoruri sexuale de la o studentă pentru a o trece examenele.

Doctorul ar fi şantajat-o în numeroase rânduri, spunându-i că nu va promova examenul de anatomie dacă nu îi acceptă propunerile. Procurorii spun că medicul a trecut chiar şi la ameninţări cu moartea la adresa fetei.

Procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Iaşi al DNA au dispus, vineri, reţinerea pentru 24 de ore a conferenţiarului universitar Dumitru Păduraru, coordonator al disciplinei Anatomie, din cadrul UMF Iaşi, el fiind acuzat de luare de mită, tentativă de viol şi şantaj

Tot la Universitatea de Medicină din Iaşi, alţi doi medici au fost anchetaţi ieri pentru luare de mită. Unul dintre ei a fost reţinut pentru că a cerut bani de la studenţi pentru a-i promova. 

Profesorul Carmen Dorobăţ, din cadrul UMF Iaşi, manager al Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, a fost reţinută, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de DNA, pentru luare de mită, fiind acuzată că ar fi luat bani de la studenţi pentru promovarea examenelor, vineri seară fiind audiat şi soţul său.

Tot în cursul serii de vineri, procurorii l-au audiat şi pe soţul acesteia, medicul Gheorghe Dorobăţ, şeful secţiei ATI din cadrul Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, la rândul său profesor la UMF Iaşi, fără a fi luată vreo măsură judiciară împotriva acestuia.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close