Antena 3 CNN Actualitate Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit lângă Costineşti. Starea celor doi răniţi este stabilă

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit lângă Costineşti. Starea celor doi răniţi este stabilă

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit lângă Costineşti. Starea celor doi răniţi este stabilă
Sursa foto: Foto: Mediafax
08 Iul 2012   •   14:26
UPDATE 18:00 - Starea de sănătate a celor doi răniţi în urma accidentului aviatic de la Costineşti este stabilă, ei suferind traumatisme în zona capului, în prezent fiind supuşi investigaţiilor medicale în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.


Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, duminică după-amiază, în zona localităţii constănţene Costineşti, primele date indicând că cele două persoane aflate la bord sunt în viaţă, scrie Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, accidentul aviatic a avut loc în apropierea Mânăstirii Sfînta Elena, din Costineşti, iar avionul respectiv este unul de dimensiuni mici, folosit în scopuri  publicitare.
   
La faţa locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor care asigură măsurile PSI deoarece în zonă se simte un miros puternic de combustibil.
   
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean Ambulanţă Constanţa, cele două victime sunt conştiente, cooperante şi au traumatisme la nivelul extremităţii  cefalice.
   
Răniţii vor fi transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii amănunţite. Din primele date, nu există informaţii că în urma accidentului s-ar mai fi înregistrat şi alte victime.

×
Subiecte în articol: Costinesti
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close