Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat care a înşelat peste 90 de persoane că le dă locuri de muncă în străinătatea a fost arestat

Un bărbat care a înşelat peste 90 de persoane că le dă locuri de muncă în străinătatea a fost arestat

Un bărbat care a înşelat peste 90 de persoane că le dă locuri de muncă în străinătatea a fost arestat
05 Mai 2015   •   17:56

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a înşelat 94 de persoane cărora le-a promis locuri de muncă în străinătate. Prejudiciul creat de bărbatul din Râmnicu Vâlcea depăşeşte 20.000 de euro. Acesta era căutat de poliţişti încă din luna ianuarie.

Tânărul de 27 de ani, administrator al unei firme, este suspectat că a cerut şi primit bani de la zeci de persoane cărora le-a promis locuri de muncă în străinătate. Mai exact, el ar fi cerut câte 210 euro de la zeci de persoane cărorara le promitea locuri de muncă în Marea Britanie. În luna ianuarie, persoanele respective au venit cu bagajele la locul indicat de presupusul intermediar, pentru fi preluaţi de autocare care să-i transporte în Marea Britanie, însă după câteva ore de aşteptare au constatat că au fost înşelaţi.

Poliţia Vâlcea, care a primit sesizări din partea celor înşelaţi, a deschis o anchetă în acest caz. Poliţiştii l-au identificat pe bărbat, însă el nu a fost găsit timp de câteva luni, până săptămâna aceasta, când, în urma cooperării cu autorităţile din Spania, poliţiştii români au aflat că suspectul a revenit la Vâlcea din Spania şi l-au găsit la locuinţa sa din Râmnicu Vâlcea.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close