Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Gorj şi-a deschis o plantaţie online

Un bărbat din Gorj şi-a deschis o plantaţie online

Un bărbat din Gorj şi-a deschis o plantaţie online
Sursa foto: Foto: plantsarethestrangestpeople.blogspot.com
22 Ian 2012   •   21:28

Internetul este indispensabil pentru dezvoltarea unei afaceri. S-a convins de asta şi un bărbat din Gorj, care a renunţat la meseria de lăcătuş mecanic pentru a-şi face propria pepinieră. Şi-a făcut un site şi acum cea mai mare vânzare o face pe internet. Nu e singur. Sunt zeci de site-uri care îţi aduc copacul sau planta preferată la uşă.

Nicolae Becheanu din Corneşti ştie acum să-şi vândă marfa. A pus pe internet filmuleţe, poze şi informaţii legate de tot ce are la vânzare. Şi rezultatele nu s-au lăsat aşteptate. Înainte de asta însă, doi ani s-a chinuit să-şi facă promovare.

Nicolae se îngrijeşte de plantaţii, în timp ce fiul se ocupă de site şi livrări. Cei mai mulţi clienţi sunt din alte judeţe, iar cei care nu pot veni să vadă produsul şi să-l cumpere, îl primesc prin curier.

La o simplă căutare pe Internet, apar zeci de site-uri care livrează plante la domiciliu. de la pomi fructiferi şi decorativi pentru curte sau adaptaţi pentru balcon, până la plante de interior sau exterior. Preţurile variază la la câteva zeci de lei, la câteva sute. Plantele sunt împachetate cu grijă, în aşa fel încât să nu se deterioreze în timpul transportului.
 

×
Subiecte în articol: afaceri Gorj
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close