Antena 3 CNN Actualitate Un nou drum de POVESTE pentru români. Cum arată "Transalpina BANATULUI"

Un nou drum de POVESTE pentru români. Cum arată "Transalpina BANATULUI"

Un nou drum de POVESTE pentru români. Cum arată "Transalpina BANATULUI"
Sursa foto: Foto: opiniatimisoarei.ro
de O.P.    |    13 Iun 2014   •   10:36

Noua sosea asfaltata care traverseaza cel mai faimos munte al Banatului de la est la vest, poate fi cheia revigorarii turismului in toata zona. Modernizarea drumului DJ 582 Valiug – Slatina Timis a inceput in urma cu cu 5 ani si trebuia sa fie gata la inceputul acestui an. Neoficial, “Transalpina Banatului“, sau mai bine zis ‘Trans-Semenicul‘, a fost deja inaugurata de soferi, scrie opiniatimisoarei.ro.



Practic,  cei 36 de km de drum recent modernizat ce leaga Valiugul de localitatea Slatina-Timis completeaza legatura de la Resita la Caransebes,  iar muntele Semenic poate fi traversat dintr-o parte in alta.

Cum ajungem pe "Trans-Semenic"?



Pentru a intra pe “Trans-Semenic” se poate merge fie pe varianta veche, de la Resita la Valiug, fie pe varianta noua, pornind la drumul national DN6. Venind dinspre Caransebes, in localitatea Slatina Timis virati la dreapta catre centrul localitatii si de acolo continuati drept inainte, pe langa caminul cultural. Fiti atenti la faptul ca nu exista inca indicatoare care sa arate ca acest drum duce pe Semenic, asa ca, pentru a fi siguri ca nu va rataciti, cereti indicatii de la localnici.

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close