Antena 3 CNN Actualitate Un sportiv olimpic în stare gravă, după ce două şalupe s-au ciocnit la Tulcea. Una din bărci circula pe "contrasens"

Un sportiv olimpic în stare gravă, după ce două şalupe s-au ciocnit la Tulcea. Una din bărci circula pe "contrasens"

Un sportiv olimpic în stare gravă, după ce două şalupe s-au ciocnit la Tulcea. Una din bărci circula pe "contrasens"
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    23 Iun 2012   •   16:05
Update 18.04 - Una din cele două şalupe care s-au ciocnit, sâmbătă după-amiază, pe canalul ce leagă lacul Razelm de Marea Neagră circula pe "contrasens", în condiţiile în care pe respectivul canal pe o parte se intră şi pe alta se iese, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

Update 17.00
- Sportivul rănit în urma accidentului petrecut, sâmbătă după-amiază, pe un canal în zona Gura Portiţei, este caiacistul Iustin Porcăraşu, în vârstă de 26 de ani, componentul lotului olimpic lărgit, acesta suferind multiple traumatisme la faţă, însoţite de o hemoragie puternică.
_______________________________________________________

O persoană este în stare gravă şi alte două au fost rănite, după ce două şalupe s-au ciocnit, sâmbătă după-amiază, la Gura Portiţei, în judeţul Tulcea.

Potrivit medicului Dumitru Vâlcu, doctor pe Ambulanţa Vâlcea, persoana grav rănită este un tânîr de aproximativ 22-24 de ani, sportiv de performanţă, mai exact canoist.

"Tânărul a suferit fracturi multiple, de mandibulă, are şoc hemoragic", a declarat, într-o intervenţie la Antena 3, medicul Dumitru Vâlcu.

Celelalte două victime au refuzat transportul la spital, având leziuni minore.







×
Subiecte în articol: Tulcea raniti victime
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close